top of page
  • Foto van schrijverGlena

"Een verhelderende kijk op de PRP-traangootbehandeling: Bye Bye Wallen!"


Ben je het zat om vermoeide en donkere kringen onder je ogen te hebben? Gelukkig is er een innovatieve oplossing op de markt die je kan helpen om afscheid te nemen van die hinderlijke traangootjes. De PRP-traangootbehandeling heeft de aandacht getrokken van mensen die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun uitstraling te verbeteren. In deze blog nemen we je mee door alles wat je moet weten over deze populaire behandeling en hoe het kan bijdragen aan een frissere en jeugdigere uitstraling.


Wat is de PRP-traangootbehandeling?

De PRP-traangootbehandeling is een niet-chirurgische cosmetische procedure die gericht is op het verminderen van de donkere kringen en deukjes onder de ogen, ook wel traangootjes genoemd. PRP staat voor Platelet Rich Plasma, een geconcentreerd serum dat wordt verkregen uit het eigen bloed van de patiënt. Dit serum bevat groeifactoren en andere stoffen die het natuurlijke genezingsproces van de huid stimuleren en de collageenproductie bevorderen.

Hoe werkt de behandeling? De PRP-traangootbehandeling begint met het afnemen van een kleine hoeveelheid bloed van de patiënt. Dit bloed wordt vervolgens gecentrifugeerd om het PRP-serum te scheiden van de andere bloedbestanddelen. Nadat het serum is verkregen, wordt het geïnjecteerd in de traangootjes onder de ogen met behulp van een fijne naald. De groeifactoren in het serum stimuleren de aanmaak van collageen en bevorderen de regeneratie van de huid, waardoor de traangootjes geleidelijk opvullen en de huidstructuur verbetert.


Voordelen van de PRP-traangootbehandeling:

  1. Vermindering van donkere kringen en deukjes onder de ogen.

  2. Stimulatie van de collageenproductie voor een stevigere en gladdere huid.

  3. Natuurlijke behandeling met gebruik van het eigen bloed van de patiënt.

  4. Korte hersteltijd en minimale bijwerkingen.

  5. Langdurige resultaten die geleidelijk verbeteren na elke behandeling.

Wat kun je verwachten tijdens en na de behandeling?

De PRP-traangootbehandeling is over het algemeen comfortabel en vereist geen verdoving. Tijdens de behandeling kunnen patiënten een licht prikkelend gevoel ervaren, maar dit is meestal goed te verdragen. Na de behandeling kan er sprake zijn van enige roodheid, zwelling of blauwe plekken, maar deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen enkele dagen tot een week.


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, afhankelijk van de individuele behoeften en de ernst.

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page